Det vakar friskt ikväll, man brukar ju säga att det är som om det poppar Popcorn och så är det verkligen.

I natt skall det bli skitväder med åska och massor av regn, men det avtar imorgon bitti och det skall bli bättre väder framåt förmiddagen. Ovädret friskar upp i luften och insekterna brukar kläcka rejält efter ett sådant lågtryck. Så, oddsen är bra inför morgondagens fiske. Att det är gott om fisk i sjöarna hjälper ju också till!

OBS: Visa filmen i helskärmsläge så syns det bättre!

Igår blev det ytterligare 100 kg fisk isläppt i sjöarna. Medelvikten är ca 2,5 kg.

Fisket har varit ovanligt bra idag så det verkar som vi fått den effekt vi ville ha - att de sätter fart på den "gamla" fisken. På söndag har vi abonnerat men imorgon lördag är det öppet som vanligt. Hoppas vi ses vid strandkanten!

Nattfisket är i full gång. Nu har vi ätit midnattsgrillad korv och är mätta och belåtna. På det igen... man hör att det rör sig i ytan men det är svårflirtat. Nu blir det nog att gå över till Streamers och nymfer för skulle man få napp på torrt så vet man ju inte när man skall göra mothugg!

Facklornas ljus speglas i vattenytan, det är mörkt men sinnena är på helspänn, det vakar i närheten av min fluga... skall jag göra motryck nu eller avvakta? Vi utlovar en magisk upplevelse, du borde prova på det!

Vi umgås och fiskar hela natten. Kaffekokaren är på hela natten, kakburken framme och vi bjuder på Midnattsgrillad korv med bröd. Vedförrådet är påfyllt och brasan sprakar och värmer i mörkret.

400:-/pers (betalning på plats), 20 platser, fiske från 17:00 (lör) till 12:00 nästa dag (sön), du får behålla 1 fisk. Anmälan på mejl (info@ekemolla.se), via hemsidan eller sms (0733-18 44 33).
Det är bra fiske nu!

Det vakar friskt och kläckningen är i full gång. Man tar på flyt och mest på Europa-12:a. Men även slåndor och smånymfer är effektiva.
Faktiskt har fisket mitt på dagen varit bra, vilket är ovanligt och vissa kvällar har det vakat så det ser ut som poppande Popcorn på ytan.
 

klart.se