Nu är vi igång!

Förra helgen var det premiär - TACK ALLA SOM DELTOG!

Vädret skiftar väldigt och så gör även fisket. Igår hade vi ett gäng på besök och några tog full pott, medan andra fick kämpa hårt. De som stannade till slutet fick ett otroligt bra fiske efter en halvtimmes ösregn. Ett fiske av sällan skådat slag med rejäla plogar och riktiga fajter!!!

Idag är det riktigt skitväder, det regnar och blåser rejält. Men trots det är det ett tiotal fiskare som kämpar mot vädrets makter. Det har varit svårflirtat idag men någon kom på att "man kanske skall testa en torrfluga". Sagt och gjort. Png sa det och den första bågen landades snabbt. Fler satte på torrfluga och det är tydligen modellen, för det nappar och fisken går upp och tittar på flugan och viker av precis innan. Men de kommer tillbaka hela tiden så snart sitter nog nästa båge på kroken.

Här kommer lite bilder från premiären förra helgen och fisket denna helgen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter