En ny säsong har startat!

Helgen 11-12 april öppnade vi grinden till anläggningen och närmare 40 personer deltog i premiärfisket.

Det var fullt i stugorna, många glada miner, fiskehistorier och en och annan diskussion om vilken fluga som var bäst. Alla fick fisk, några lite mer än andra men ändå var det inga sura miner utan alla var där för att umgås och träffa likasinnade. Ofta kändes det mer som om fisket var en bisak, visst var det viktigt att få den där välbekanta adrenalinkicken men egentligen spelade det ingen större roll så länge man hade trevligt - och det hade vi alla!

Kolla in foton och kommentarer på Facebook eller bilderna här på hemsidan. Vill passa på och nämna Mirsad som tog en fin båge på 5,5 kg. När han en timme senare fick en till minst lika stor och släppte tillbaka den för att andra skulle få en chans, så kan man inte låta bli att bocka och buga - det var en sann GENTLEMAN!

Välkommen förbi när som helst, det står öppet och fisken finns där och bara väntar på att få utmana dig... anta utmaningen!

Johan Threms
Fiskekungen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter