Årets Flugfiske Mästare på Ekemölla!

2014 års Mästerskap på Ekemölla är avgjort och vinnare blev...

--=== David Johnsson ===--

Bra jobbat och stort grattis David!

Alla hade intagit sina positioner kl 09:00 då startskottet gick. Dimman stod tät men trots det så dröjde det inte lång tid innan den första fisken var landad. Dimman höll i sig och det märktes för fisken var svårflirtad, men trots allt så togs det en del fisk. Någon (inga namn nämnda :D ) släppte tillbaka fisk efter fisk men glömde att behålla en så när lunchen närmade sig blev det panik - skulle strategin misslyckas?!

12:00 bjöds det på en klassiker; grillad korv med bröd. Alla var vid gott humör och diskussionerna var livliga, speciellt snacket om vilken fluga som man skulle välja.

13:00 gick startsignalen för andra halvlek. Nya positioner och nya flugor... kunde det bli bättre? Dimman lättade och solen värmde riktigt skönt... och fisken vaknade. Det började vaka heltokigt och sländorna kläckte och flög runt över allt. Vak efter vak, insekter på ytan och nu var fisken på allerten. En del plogar blev det också, eller hur Andreas?! ;)

16:00 lät stoppsignalen och det var dags att väga in dom sista fiskarna och utse en vinnare. Det blev ganska jämnt i det övre fältet och också ganska jämnt även i det nedre fältet. Men slutligen så framstod det "klart som korvspad" att dagens vinnare var David. En statyett överräcktes under rungande applådåskor och sedan blev det dags för prisutdelning. Alla som deltog i tävlingen fick priser och några extrapriser delades också ut.

För att summera dagens mästerskap så hade vi alla en trevlig dag och mycket skratt och umgänge... flera nya bekantskaper blev det också. Det blev helt enkelt en uppskattad dag på Ekemölla!

Ett STORT TACK till alla deltagarna!
Johan Threms

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter