Det vakar...

Nu äntligen har allt återgått till det "normala". Igår och idag har det varit ett mycket bra fiske. Det vakar och fisken är på allerten. Även om det har tagits en del fisk så kan ni vara lugna. Jag har satt i drygt 130 kg fisk den senaste veckan så det blir över till alla och ingen har tagit någon av dom riktigt stora jag släppt i.

Jag satt precis vid sjön och kastade ut min fluga, en Black Gnat bunden på en 2x tafs på flytlina. Det vakar överallt så flugvalet är givet - Black Gnat är en killer just nu. Tar fram min mobil och startar Candy Crush (bana 154, svår som f-n). Har väl spelat en 5 minuter när det plaskar till och jag märker att mitt spö börjar kana iväg ner mot sjön. NAPP!!!

Jag får en bra fight och tar en fin båge på ca 2 kg. Jag släpper tillbaka den och imorgon är den fit-for-fight igen. Vi ses väl till frukosten imorgon?!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter